Splošni pogoji – i-kodi.com

Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta – https://i-kodi.com/ so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ter s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

S spletnim mestom https://i-kodi.com/ upravlja podjetje iKODI d.o.o., Novokračine 41, 6254 Jelšane, matična številka: 8848491000, davčna številka: SI40781836.

Spletnega mesta oz. naših storitev ne zlorabljajte. Na primer, v strani ne posegajte ter do nje dostopajte le prek vmesnika in ob upoštevanju navodil, ki jih zagotovimo. Stran lahko uporabljate le skladno z zakonodajo. Začasno ali trajno vam lahko nehamo zagotavljati dostop, če ne ravnate skladno z našimi pogoji ali pravilniki ali kadar preiskujemo, ali je prišlo do nedovoljenega vedenja.

Z uporabo strani ne dobite v last pravic intelektualne lastnine na straneh, ali na vsebini, do katere dostopate. Vsebine strani ne smete uporabljati, razen če pred tem pridobite dovoljenje lastnika ali če je to drugače dovoljeno z zakonodajo. Ti pogoji vam ne dajejo pravice uporabljati nobene blagovne znamke ali logotipa, ki se uporablja na naši strani. Pravnih obvestil, ki so prikazana na naših straneh, v naši storitvi ali ob njih, ne odstranjujte, prikrivajte ali spreminjajte.

https://i-kodi.com/ lahko prikazuje tudi vsebino, ki ni v lasti spletnega mesta. Za to vsebino je izključno odgovoren subjekt, ki jo zagotovi. Vsebino lahko pregledamo, da preverimo, ali je nezakonita oziroma krši naše pravilnike, pri čemer jo lahko odstranimo ali zavrnemo njeno prikazovanje, če menimo, da je v nasprotju z našimi pravilniki ali zakonodajo. To ne pomeni, da vsebino dejansko pregledamo, zato ne domnevajte, da jo.

V zvezi z uporabo spletne strani vam lahko pošljemo obvestila, administrativna sporočila ali druge informacije. Izberete lahko, da nekaterih od teh sporočil ne prejemate.

Naša storitev je na voljo tudi na mobilnih napravah. Ne uporabljajte jo na način, ki bi vas motil in bi vam preprečeval upoštevanje prometnih in varnostnih predpisov.

Za naročilo na storitev, kot so npr. e-novice morate vedno izpolniti obrazec. To storite tako, da obiščete stran z obrazcem ali pa to stori skrbnik, na primer vaš delodajalec ali izobraževalna ustanova.

Odgovorni ste za dejavnosti, do katerih pride z naročilom na storitev na straneh – https://i-kodi.com/. Če izveste za kakršno koli nepooblaščeno uporabo vaših podatkov, nas kontaktirajte.

https://i-kodi.com/ in pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki in varujemo vašo zasebnost pri uporabi spletnega mesta. Če uporabljate spletno stran, soglašate, da lahko te podatke uporabimo skladno s svojimi pravilniki o zasebnosti.

Na podlagi obvestil o domnevnih kršitvah avtorskih pravic ukrepamo skladno s postopkom, določenim v zakonu, ki ga uporabljamo tudi pri ukinitvi dostopa večkratnih kršiteljev.

Imetnikom avtorskih pravic zagotavljamo informacije in jim tako pomagamo pri ravnanju z njihovo intelektualno lastnino v spletu. Če menite, da nekdo krši vaše avtorske pravice, nas kontaktirajte.

Naše spletno mesto omogoča, da naložite, predložite, shranite, pošljete ali prejmete vsebino. Na tej vsebini obdržite vse pravice intelektualne lastnine. Na kratko, kar je v vaši lasti, tudi ostane vaše.

Ko naložite, predložite, shranite, pošljete ali prejmete vsebino v našo storitev ali preko nje, spletni strani – https://i-kodi.com/ podelite dovoljenje za uporabo, gostitev, hranjenje, razmnoževanje, spreminjanje, oblikovanje izvedenih del (kot nastanejo pri prevodu, prilagoditvah ali drugih spremembah, ki jih izvedemo, da je vaša vsebina skladnejša s storitvami), sporočanje, objavo, javno izvajanje, javno predvajanje in distribucijo takšne vsebine po vsem svetu. Pravice, ki jih podelite s tem dovoljenjem, so za omejen namen delovanja, promoviranja in izboljšanja storitev in za razvoj novih storitev. To dovoljenje velja, tudi če prenehate uporabljati naše storitve. Za spletno mesto – https://i-kodi.com/ prav tako veljajo pogoji ali nastavitve, zaradi katerih je obseg naše uporabe vsebine, ki je bila zagotovljena v teh storitvah, omejen. Preverite, ali imate potrebne pravice, da nam podelite to dovoljenje za katero koli vsebino, ki jo pošljete v našo storitev.

Naši samodejni sistemi lahko analizirajo vašo vsebino (vključno z e-pošto), da bi vam lahko ponudili ustrezne funkcije izdelkov, prilagojene vam, kot so prilagojeni rezultati iskanja, prilagojeno oglaševanje ter odkrivanje neželene komunikacije in zlonamerne programske opreme. To analiziranje se izvede, ko se vsebina pošilja, prejema in shranjuje.

Če ste uporabljali spletno stran – https://i-kodi.com/, lahko na naši strani prikažemo vaše podatke, lahko pa jih tudi uporabimo v oglasih in v drugih oblikah reklamiranja.

Omejevanje možnosti vaših podatkov bomo spoštovali. Kontaktirajte nas, če ne želite, da uporabljamo vaše podatke v oglasih in ostalih oblikah reklamiranja.

Več o tem, kako – https://i-kodi.com/ uporablja in shranjuje vsebino, lahko preberete v pravilniku o zasebnosti ali v dodatnih pogojih, ki veljajo za posamezne storitve. Če pošljete povratne informacije ali predloge o naši strani, jih lahko uporabljamo brez kakršne koli obveznosti do vas.

Če je za storitev potrebna programska oprema, ki jo morate prenesti na svojo napravo, ali storitev vključuje tako programsko opremo, se lahko takšna programska oprema v vaši napravi samodejno posodobi, kadar je na voljo nova različica ali lastnost. Pri nekaterih storitvah lahko prilagodite nastavitve samodejnega posodabljanja.

https://i-kodi.com/ vam podeljuje osebno, brezplačno, neprenosljivo in neizključno licenco, veljavno po vsem svetu, za uporabo strani, ki vam jo zagotovi kot del storitev. Ta licenca omogoča le, da uporabljate in izkoristite ugodnosti, ki jih zagotavlja stran, skladno z veljavnimi pogoji. Nobenega dela strani ali vključene programske opreme ne smete kopirati, spremeniti, distribuirati, prodati ali dati v najem, prav tako ne smete izvajati povratnega inženirstva ali poskusiti odkriti izvorno kodo, razen do mere, ki jo dovoljuje zakonodaja, ali z našim pisnim soglasjem

Odprtokodna programska oprema je za nas pomembna. Nekatera programska oprema, ki se uporablja na naših straneh, je lahko na voljo na podlagi odprtokodne licence, ki vam jo bomo dali na voljo. Odprtokodna licenca lahko vključuje določbe, ki izrecno prevladajo nad nekaterimi od teh pogojev.

Spletno stran in našo ponudbo stalno spreminjamo in izboljšujemo. Funkcije ali možnosti lahko dodajamo ali odstranjujemo, prav tako pa lahko začasno ali trajno ukinemo celotno spletno stran, storitev ali odstranimo ponudbo.

Storitev lahko nehate uporabljati kadar koli. https://i-kodi.com/ lahko preneha zagotavljati storitev/ponudbo kadar koli, doda ali uvede nove omejitve.

Prepričani smo, da je ohranjanje podatkov v vaši lasti in dostop do takšnih podatkov pomembno. Če se odločimo trajno ukiniti storitev, vas bomo o tem obvestili v razumnem času in vam omogočili, da prenesete svoje podatke.

Storitev zagotavljamo z uporabo komercialno utemeljene ravni usposobljenosti in skrbnosti ter upamo, da boste pri uporabi uživali. Vendar nekaterih stvari glede storitve ne obljubljamo.

Ne – https://i-kodi.com/ ne njegovi dobavitelji ali distributerji ne dajejo nobenih posebnih obljub, razen kot je izrecno določeno v teh pogojih ali dodatnih pogojih. Ne dajemo na primer nobenega jamstva glede vsebine strani in posameznih funkcij, ki so na voljo, ter glede njene zanesljivosti, razpoložljivosti ali primernosti za vaše potrebe. Storitev in ponudbo zagotavljamo, »kakršna je«.

V nekaterih pristojnostih so nekatera jamstva obvezna, denimo jamstvo glede primernosti za prodajo, ustreznosti za določen namen in glede odsotnosti kršitev. Vsa jamstva izključujemo do mere, ki jo dovoljuje zakonodaja.

Kadar to dovoljuje zakonodaja, https://i-kodi.com/, njegovi dobavitelji in distributerji niso odgovorni za izgubo dobička, prihodkov ali podatkov, finančne izgube ali posredno, posebno, posledično, eksemplarično ali kaznovalno odškodnino.

Do mere, ki jo dovoljuje zakonodaja, je skupna odgovornost spletnega mesta – https://i-kodi.com/, njegovih dobaviteljev in distributerjev za kakršne koli zahtevke na podlagi teh pogojev, vključno z implicitnimi jamstvi, omejena na znesek, ki ste ga plačali za uporabo storitev (ali, po naši izbiri, vnovično izvedbo storitev).

https://i-kodi.com/, njegovi dobavitelji in distributerji v nobenem primeru ne bodo odgovorni za morebitno izgubo ali škodo, ki je ni možno razumno predvideti.

O teh pogojih

Te pogoje ali dodatne pogoje, ki veljajo za to spletišče, lahko na primer spremenimo, kadar jih moramo prilagoditi zakonodaji ali spremembam storitev. Pogoje redno spremljajte.

  • Če se ne strinjate s spremenjenimi pogoji, prenehajte z uporabo.
  • Ob navzkrižju med temi pogoji in dodatnimi pogoji prevladajo dodatni pogoji.
  • Ti pogoji urejajo razmerje med spletnim mestom – https://i-kodi.com/ in vami. Pogoji ne ustvarijo nobenih pravic upravičenih tretjih oseb.
  • Če ne ravnate skladno s temi pogoji in ne ukrepamo takoj, to ne pomeni, da se odpovedujemo kakršnim koli pravicam, ki nam pripadajo (npr. pravici do poznejšega ukrepanja).
  • Če katerega koli od pogojev ni možno uveljaviti, to ne vpliva na ostale pogoje.

Ta pravilnik velja od: 22. 5. 2018